OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE SRBA: UEFA POGURALA Portugal na Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

12.11.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Srbije biće neophodna pobeda u Lisabonu u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a sve je moglo biti znatno lakše "Orlovima".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Portugala tokom meča u Dablinu

Naime, Portugalci su remizirali u Dablinu bez golova, a Ircima je u 92. minutu susreta poništen pogodak za koji su mnogi uvereni da je bio regularan.

Španski arbitar Hezus Hil Manzano prekinuo je akciju domaćina zbog sumnjivog faula nad golmanom Portugala Ruijem Patricijom, a da je Ostrvljanima priznat gol, bivši prvak Evrope bi se našao u jako teškoj situaciji.

 

 

Odluka španskog arbitra se može oceniti u najmanju ruku kao diskutabilna, a mnoge je začudio i izbor UEFA da Portugalcima deli pravdu arbitar iz susedne zemlje.

Bilo kako bilo, Piksijeva Srbija će u nedelju na "Lužu" juriti sva tri boda kako bi overila direktnu vizu za Katar, a "lisabonsko finale" igra se od 20:45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading