DOBRA I LOŠA VEST ZA "ORLOVE": Srbija pred NEMOGUĆOM misijom u Lisabonu?

Autor:

Sport

02.11.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije naredne nedelje u Lisabonu igraće protiv Portugala za direktan plasman na SP u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

 

Srbija će gostovati na stadionu Žoze Alvelade 14. novembra, ali će Portugalci tri dana ranije igrati u Dablinu protiv Republike Irske.

Stanje na tabeli je takvo da su "Orlovi" trenutno prvi sa 17 osvojenih bodova, dok je Portugal drugi sa bodom manje i utakmicom manje. To znači da bi poraz Ronalda i drugova u Dablinu veoma značio Srbiji, te bi nam na melu u Lisabonu za odlazak na SP bio dovoljan "samo" bod.

Pojedine svetske kladionice već su izbacile kvote za duel između Republike Irske i Portugala. Ekipa Fernanda Santoša je favorit, ali se čini da su bukmejkeri, ipak, nisu u potpunosti uvereni u trijumf šampiona Evrope iz 2016. godine.

Kvota na pobedu Iraca iznosi 5.4, na remi ona je 3.8, dok je na trijumf Portugalaca 1.65. 

Podsetimo, u prvom duelu ova dva tima u Portugalu, domaćin je pobedio čudesnim preokretima u završnici utakmice, kada je Ronaldo postigao dva gola i doneo velika tri boda svojoj reprezentaciji.

Što se tiče utakmice Portugal Srbija, koja se igra 14. novembra u Lisabonu, prema prvim prognozama domaćin će biti veliki favorit. 

Prve predikcije govore da će selekcija sa Pirineja glatko trijumfovati, a očekuje se da će postići preko dva gola protiv "Orlova". Sa druge strane, Srbiji se ne daju prevelike šanse da će postići više od jednog gola na stadionu Sportinga.

Nadamo se da će Piksi i njegovi momci pokazati i dokazati da su ove predikcije neutemeljene i da će Srbija u Lisabonu čekirati kartu za Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading