VLAHOVIĆ KAO LEGENDARNI GOLGETER: Srbin u Juventusu - REČI bivšeg reprezentativca ZAPALILE Italiju!

Autor:

Sport

10.11.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Juventusa Vladimir Jugović uputio je savet napadaču Fiorentine Dušanu Vlahoviću da obuče dres torinske "stare dame".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Napadač Dušan Vlahović slavi gol u dresu Fiorentine

On je inteligentan momak, znaće da donese najbolju odluku za njega. Naravno, kada bi mene pitao, odgovor bi bio očigledan: preporučio bih mu da ode u Juventus, jedan od dva kluba sa kojima sam osvojio Ligu šampiona i koja će zauvek nositi u srcu - poručio je Jugović, a zatim je uporedio Vlahovića sa legendarnim golgeterom Kristijanom Vijerijem.

Republika

Foto: Starsport

 

Dušan je 2000. godište i jako mu dobro ide i u Fjorentini i u reprezentaciji. On je zajedno sa Halandom i dalje napadač koji može da igra i za mladu selekciju. Iskreno, u Vlahoviću vidim pomalo Vijerija, mog nekadašnjeg saigrača iz Juventusa, koji je bio i u Atletiku i Interu.

Jugović je imao zanimljivu opasku na karakter fudbalera sa ovih prostora.

- Jedna stvar je sigurna: sa Srbima, ondosno igračima sa Balkana generalno, teško može da bude greške. Mi smo ljudi koji se lako adaptiraju na promene. Pogledajte fenomen Korvina (bivši sportski direktor Fjorentine), menadžera koji ima neverovatan nos za talente, kakav je posao napravio sa igračima iz Srbije, ne samo sa Vlahovićem - zaključio je Vladimir Jugović za "Tutosport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading