HIT SNIMAK! Nekada je bio miljenik Delija i Zvezdin as, a sada PLAĆA NAVIJAČE (VIDEO)

Autor:

Sport

08.11.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim nesportskih dešavanja, nemilih scena i događaja, kad-kad na fudbalskim terenima može se desiti i veoma simpatična situacija. Upravo jedna od iznenađujućih scena odigrala se na meču Posušje - Tuzla siti, u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine, a glavni akter bio je bivši napadač Crvene zvezde Husref Musemić.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion "Rajko Mitić"

Pomenuti meč završen je remijem(1:1), ali ono što su demosntrirali fudbaleri palo je u senku onoga što se dešavalo na tribinama.

Naime, u centru pažnje bio je trener gostiju - Musemić koji je, u jednom trenutku, preko ograde dao novac domaćem navijaču.

U pitanju je bila opklada. 

- Svakako jedna zanimljiva situacija. Navijač na tribinama je bio simpatičan i govori mi da će (golman Tuzle) Brajlović odbraniti penal, a da mu dam 20 maraka ako odbrani. Rekoh sam da može. Dao sam mu deset maraka kada je odbranio i još deset posle utakmice - objasnio je Musemić nakon meča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Premijer liga BiH (@pl.bih)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading