DAN NAKON MIDTJILANDA: Reči trenera uoči velikog iskušenja!

Autor:

Sport

05.11.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju u okviru 16. kola odmeriti snage sa ekipom Vojvodine u Novom Sadu. Podsetimo crveno-beli su samo dan ranije doživeli minimalni poraz od Midtjilanda u Ligi Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Slavoljub Đorđević

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je pred njegovim timom novo veliko iskušenje, ali ističe da ga raduje sve bolja forma igrača:

- Pred nama je ciklus zahtevnih susreta, koji otvaramo u nedelju, kad nam dolazi Crvena zvezda. U prethodnom periodu imali smo problema, ali su momci pokazali da podižu nivo forme, iako još uvek u našoj igri ima dosta oscilacija. Mogli smo da budemo i treći posle prvog dela prvenstva, ali i da se nađemo ispod četvrte pozicije. Sve u svemu, ponoviću još jednom, verujem u naš tim, kao i u to da ćemo na kraju da ispunimo cilj - istakao je Đorđević, a prenosi "Sportski žurnal".

- Zvezda je šampion i do poraza u Surdulici, bila je u rekordnoj seriji utakmica u kojima nije osetila gorčinu poraza. Beogradski crveno-beli imaju individualno najbolju ekipu, a, što se nas tiče, sigurno je da postoji razlika u odnosu na susret prvog kola. Sada igramo kod kuće, moći ćemo da u susret uđemo rasterećeni, ali i jako motivisani i s izraženim samopouzdanjem posle poslednjih rezultata. U svakom slučaju, učinićemo sve kako bismo ostvarili pozitivan rezultat - optimista je Slavoljub Đorđević inače bivši igrač FK Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading