NEZAPAMĆENO: Fenomenalna vest za Piksija uoči MEČA ODLUKE u Portugalu!

Autor:

Sport

31.10.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović još jednom je potvrdio da se nalazi u vanserijskoj formi, a ovoga puta na njegov račun stigle su pohvale od menadžera londonskog kluba Marka Silve.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Mitar je u subotu bio strelac het-trika protiv VBA, a Silva je poručio da o njemu "brojke govore sve".

O igraču koji na 15 utakmica postigne 18 golova nema šta mnogo da se priča. Brojke govore. Izuzetno sam zadovoljan svime što čini. To nisu samo golovi, već i celokupan vredan rad. Naravno, golovi su i zasluga fantastične timske igre. Mi smo ofanzivna ekipa, uvek idemo na gol više - jasan je Marko Silva.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je golgeterskom učinku pridodao i tri asistencije u dosadašnjem toku sezone, a njegove igre sigurno da hrabre selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred meč koji će odlučiti direktnog putnika u Katar. Podsetimo da će "Orlovi" gostovati Portugalu 14. novembra, pa se nacija nada da će gorostasni napadač nastaviti u istom ritmu i na Pirinejima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading