EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Ranđelović OTKRIVA! Borjan nam je ušao u svlačionicu, a Delije su me odmah kontaktirale

Autor:

Sport

29.10.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad se neko čudo u srpskom fudbalu i desi, podseti nas na one dane kada su Crvena zvezda i Partizan imali dostojne rivale u domaćem prvenstvu. To, slobodno se može reći "čudo", desilo se pre dva dana u Surdulici gde je domaća ekipa Radnika savladala aktuelnog šampiona Srbije, beogradsku Zvezdu.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Ranđelović

Mrežu crveno-belih je najpre zatresao Miloš Spasić još u 13. minutu, da bi na početku drugog poluvremena svoju šansu iskoristio i Viktor Lukić. 

Samo tri minuta nakon što je Radnik duplirao prednost, u 57. minutu, zvezdin najbolji stranac u istoriji, El Fardu Ben, smanjio je rezultat na 2:1, ali više od toga, njegov tim nije mogao u Surdulici. 

Jedan od junaka tog meča je, pored strelaca i trenera Dušana Đorđevića, svakako i mladi golman Surduličana, Stefan Ranđelović koji je u izjavi za naš portal istakao da je ni igrači njegovog kluba nisu verovali u ovakav uspeh. 

- Euforija i dalje traje! Ni mi nismo očekivali da možemo da pobedimo Crvenu zvezdu u Surdulici. Postajemo polako svesni šta se desilo. Iskreno, plašili smo se njihove forme. Pre meča sam pročitao podatak da je Zvezda vezala čak 51 meč bez poraza, to je ipak zavidan rezultat - otpočeo je Ranđelović.   

Mladi golman je već istako da mu je jedan od idola i Milan Borjan, golman Crvene zvezde, sa kojim se, kako i sam kaže, susreo i nakon meča.

- Nakon meča usledilo je veliko slavlje. Mi smo krenuli ka svlačionici, oni su otišli ka navijačima. Posle toga je Borjan došao kod nas u svlačionicu i čestitao nam pobedi, trudu, i požrtvovanosti koju smo pokazali na terenu - otkriva Ranđelović za Republika.rs

Foto: Starsport

Stefan Ranđelović

Stefan je, sudeći po objavama na Instagramu, navijač Crvene zvezde, ali to ga nije omelo da svojim odbranama udalji četu Dejana Stankovića za pet koraka od odbrane titule šampiona Srbije.

Upravo zbog toga mu je sanduče na društvenim mrežama non stop puno. Uglavnom tu ima pohvala ali je priznao i da su ga kontaktirali i navijači Zvezde, popularne Delije.  

- Ne krijem da sam navijač Zvezde. To je klub za koji navijam od detinjstva. Ali to nema nikakve veze sa mojim profesionalnim radom. Za mene je najvažniji klub za koji igram i da uspem da sačuvam svoju mrežu. Nakon meča sa Zvezdom mi stiže dosta poruka. Uglavnom me svi hvale i čestitaju na pobedu. Pisali su mi i Delije, koji isto čestitali na pobedi - kaže Ranđelović.

O odnosu sa trenerom Đorđevićem koji je relativno skoro došao u klub iz Surdulice, mladi golman ima samo reči hvale.

- Stvarno, da smo maštali o idealnom odnosi sa trenerom, ne bi se tako desilo. Šef se odmah postavio sa nama kako treba. Sastavio sjajnih 11 i za njega imam samo reči hvale - istakao je Stefan. 

Iako je šef stručno štaba Radnika, u današnjem intervjuu istakao i da ne treba zaboraviti da i Partizan gostuje narednog proleća u Surdulici i tako najavio još jedno čudo njegove ekipe, Ranđelović tvrdi da ekipa ipak o tome i nerazmišlja.

- Ako je šef to rekao, onda je to tako. Ipak, mi imamo još dosta utakmica do te sa Partizanom. Moramo da obratimo pažnju na svaki meč. Očekuje nas nezgodno gostovanje Novom Pazaru, neće biti lako pred njihovim navijačima. Zatim, Metalac, Kolubara kući. Ako u svim tim mečevima damo sve od sebe, zašto onda ne razmišljati i o pobedi nad Partizanom, ko zna - zaključio je Stefan Radnđelović za naš portal. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading