SRUŠIO ZVEZDU, A SADA NAJAVIO ČUDO PROTIV PARTIZANA: Đorđević zapalio javnost! Ne zaboravite da i oni gostuju u Surdulici!

Autor:

Sport

29.10.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim Radnika iz Surdulice izenadio čitavu javnost kada je izvojevao pobedu protiv Crvene zvezde u nadokaneđenoj utakmici Superlige Srbije. Jedan od glavnih aduta Surduličala, ispostaviće se, bio je i novi trener Dušan Đorđević.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Đorđević

Đorđević je u intervjuu za B92 istakao da je ovaj trijumf podigao veliku euforiju u timu ali i u celom gradu.  

- Nastala je eurforija u klubu, mestu, već danas se polako stižava, što je i normalno. Polako da se slegnu strasti, smiri... Svi priznaju da smo ispisali istoriju i ogromnu pobedu. Čudo je kada Zvezda i Partizan izgube, još smo mi bili u teškoj situaciji - počeo je Đorđević razgovor za B92.

Iskusni trener je zatim prokomentarisao i činjenicu da je Radnik uspeo da prekine niz od 51 utakmice bez poraza Zvezde, a ujedno ostvario prvi trijumf na svom terenu ove sezone.

- Nisam ja skinuo Zvezdu, već grupa. Ne volim da upadnem u euforiju, iako imam prilično samopouzdanja.

Đorđević je ceo svoj život je u fudbalu, prošao je put od igrača, preko sportskog novinara, a potom i trenera krenuvši od najniže tačke - mlađih selekcija, klubova iz pete, treće lige.

Pravi "bum" je napravio sa ekipom Čukaričkog kojeg stavio na kolosek ka Ligi Evrope, uspeo da prođe azerbejdžanski Sumgajt, a onda se isprečio jači Hamarbi, uprkos blistavoj pobedi u Beogradu, pre nego što je preuzeo Radnik.

- U Radnik sam došao pre nešto više od mesec dana. Ekipa je bila u nezgodnom momentu. Frapantan je podatak da smo imali 50 prijavljenih povreda, što je u proseku da je svaki ove sezone imao preko dve. Situacija je bila takva da trening nisam mogao da sklopim.

Međutim, rezultat je odjeknuo. Insistirali smo...

- Vidim po pozivima da to nije normalno. Posle utakmice sam do pola dva odgovarao na poruke. Hteo sam sve da ispoštujem - iskreno će Đorđević

Đorđević je zatim prokomentarsao i da jedva čeka duel sa trenutnim liderom tabele, Partizanom.

- Nemoj da zaboraviš da će Partizan da gostije u Surdulici na proleće - najavio je novo čudo Đorđević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading