SOLSKJER JE PROŠLOST: Italijan preuzima Mančester junajted?

Autor:

Sport

26.10.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski velikan Mančester junajted preživljava svoje najteže dane u poslednjih nekoliko godina. Ni na jednom frontu nije lako timu Ole Gunara Solskjera, u domaćem prvenstvu doživeli su debakl od Liverpula od na "Old Trafordu" (0:5). Jedno je jasno, Norvežanin je pred smenom i uskoro će napustiti klupu "crvenih đavola".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Norvežanin ostaje bez posla

Kako piše iskusni novinar Fabriocio Romano, najozbiljniji kandidat da zameni Solskjera je Antonio Konte

Skaj Italija takođe je prenela da je Konte najozbiljniji kandidat, a ukoliko preuzme klub sa "Old traforda", vratio bi se u Premijer ligu posle tri godine, kada je predvodio Čelsi.

Konte je dakle spreman da razgovara sa Junajtedom o projektu, ali da još nije bilo zvaničnog kontakta, pošto iz poštovanja prema Solskjeru ne želi da pregovara dok je on na klupi.

 

 

Podsetimo se, Mančester je u poslednje četiri utakmice osvojio samo bod u Premijer ligi i nalazi se na sedmom mestu na tabeli sa 14 bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading