PONOVIO SE "SLUČAJ STOJKOVIĆ": Reprezentacija MENJA stadion zbog golmana!

Autor:

Sport

11.10.2021

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Italije ugostiće Švajcarsku 12. novembra u odlučujućem meču za odlazak na Svetsko prvenstvo, a "Azuri" su u velikom problemu zbog golmana Đanluiđija Donarume.

Republika

Foto: Starsport

Bivši golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković

Naime, tokom meča protiv Španije (1:2) u polufinalu Lige nacija navijači na "San Siru" zviždali su bivšoj "jedinici" rosonera, a sve zbog odluke da dres Milana zameni PSŽ-ovim.

Oko selekcije se stvorila negativna atmosfera zbog koje tamošnji savez razmatra novu lokaciju gde će odigrati ključan susret. S obzirom da je "Olimpiko" zauzet zbog ragbija, kao opcije se nameću Bergamo ili Torino, a odluka će biti doneta u najskorijem mogućem roku.

Republika

Foto: Starsport

Donaruma na meču Crvena zvezda - Milan na Marakani

Ljubitelje fudbala u Srbiji ovo je podsetilo na situaciju kada je Vladimir Stojković odlučio da pređe u Partizan 2010. godine. On je tada bio prvi golman "Orlova", a zbog koraka koji je načinio bio je na udaru Delija tokom mečeva nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading