PONOVIO SE FELIKS BRIH: Sudijski ekspert doliva ULJE na VATRU Srbiji posle nedosuđenog penala u Luksemburgu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije savladali su Luksemburg sa 1:0 u 6. meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a u finišu prvog dela susreta viđena je situacija u kojoj su "Orlovi" oštećeni za penal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tadić oboren u Luksemburgu, Srbija oštećena za penal

Dušan Tadić je tada oboren od strane golmana domaćih Morisa, a da je škotski arbitar trebalo da pokaže na "belu tačku" potvrdio je i Dejan Santrač, u razgovoru za "Novosti".

U slučaju meča između Luksemburga i Srbije, sudija iz VAR sobe je trebalo da insistira da glavni arbitar, Škot Kolum spornu situaciju u finišu prvog poluvremena pregleda na monitoru. Mogu samo da pretpostavim da je njihova loša komunikacija bila uzrok greške koju su napravili. Verovatno su se fokusirali samo na to da je prvi start golmana na loptu bio ispravan i da su zanemarili činjenicu da je posle toga došlo do prekršaja kada je jedinica Luksemburga nesmotreno visoko pogigao nogu i bezobzirno udario stopalom Tadića po kolenu. Očigledan trzaj i inentezitet kod prekršaja, apsolutno za kazneni udarac i žuti karton - ocenio je Santrač.

Naša selekcija već ima loša iskustva sa video tehnologijom, kada je na SP u Rusiji Feliks Brih propustio da pogleda situaciju kada je Aleksandar Mitrović oboren protiv selekcije Švajcarske.

Podsetimo, Srbija će u utorak dočekati Azerbejdžan, a meč u Luksemburgu rešio je napadač Fiorentine Dušan Vlahović golom u 68. minutu susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading