UBOJITI TANDEM VAN TIMA: Piksi povlači RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

11.10.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u utorak od 20:45 časova dočekuju Azerbejdžan u sedmom meču kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo, a selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi suprotstaviće se "Azerima" u drastično drugačijem sastavu od uobičajenog.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Pre svega, van startnih 11 naći će se tandem Tadić/Mitrović, a od prvog minuta u špicu, uz Dušana Vlahovića, naći će se Luka Jović.

Iza dvojice najisturenijih zaigraće Sergej Milinković-Savić, dok će suspendovanog Strahinju Pavlovića u srcu odbrane zauzeti Uroš Spajić.

Tim Srbije trebalo bi da izgleda ovako:

SRBIJA (3-4-1-2): Rajković – Veljković, Nastasić, Spajić – Lazović, Lukić, Maksimovic, Kostić – Milinković Savić – Jović, Vlahović

Podsetimo, Srbija ima imperativ pobede protiv izabranika selektora De Bjazija, kako bi sačuvala sudbinu u svojim rukama uoči gostovanja Portugalu u novembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuki

11.10.2021 21:31

Kakav vaš fudbal idite na balet tamo ćete se pokazati a umesto vas da igra neki klub iz Srbske lige bolje će da prodaje.