SRAM TE BILO: Selektor Portugala BRUTALNO ponizio Srbiju!

Autor:

Sport

11.10.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Portugala Ferrnando Santoš obratio se novinarima pred duel sa Luksemburgom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Republika

Foto: Starsport

Fernando Santos

Luksemburg je u proteklom kolu poražen od Srbije sa 1:0, a selektor Portugala Fernando Santoš smatra da je takav ishod bio nezaslužen, a u svojoj izjavi je bez ikakve potrebe ponizio našu reprezentaciju.

- Očekujem težak izazov, po onome što sam video u subotu protiv Srbije. Bilo je teško i Srbiji, Luksemburg je na kraju izgubio, mislim nezasluženo. Srbija je imala nekoliko šansi posle kontri, ali svako ko bi gledao samo statistiku bi stekao pogrešan utisak. Lopta je skoro sve vreme bila u nogama fudbalera Luksemburga - lupio je i ostao živ iskusni Santoš.

Iskusni Portugalac očekuje otvorenu igru Luksemburžana.

- Ne očekujem da se povuku u bunker. Ovo je poslednji tračak nade za njih. Ne bi imalo smisla da igraju samo na kontre… Teoretski, pošto će se otvoriti, biće i više mogućnosti za nas.

Portugal i Luksemburg sastaće se u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu Algarve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading