DELIJE U TRANSU: Stanković PRELOMIO! Spreman VELIKI POVRATAK na Marakanu!

Autor:

Sport

11.10.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda polako izlazi iz krize u koju je zapala što zbog povreda, što zbog zaraze korona virusom. Stoga se na "Marakani" regrupišu snage pred mečeve Lige Evrope ali i nastavak domaćeg šampionata.

Republika

Foto: Starsport

Stanković prelomio

Trener crveno-belih se, pred kraj reprezentativne pauze, odlučio da pruži drugu šansu talentovanom fudbaleru Andriji Raduloviću

Prisetimo se, Radulović iza sebe ima turbulentan deo u prolećnom delu prošle sezone te ga je klub poslao da nastupa za omladince.

Usledio je peh i pauza od nekoliko meseci bez fudbala da bi na kraju usledio novi ugovor sa Crvenom zvezdom i kaljenje u Grafičaru.

Foto: Starsport

Andrija Radulović

Biser polako pokazuje sjaj i potencijal u filijali na terenima Prve lige Srbije. A kako prenose pojedini ovdašnji mediji, planira se da Andrija Radulović od januara ponovo bude pod palicom trenera Dejana Stankovića.

Nekoliko majstorskih pogodaka u dresu “ljubičastih” i učinak u selekciji do 20 godina protiv Italije na gostovanju, gde su “orlovi” pobedili s 1:0 pokazali su ogroman napredak mladog veziste, a to ne može da prođe nezapaženo u klubu iz Ljutice Bogdana.

Radulović je rođen u Kotoru 2002. godine, i predstavlja perspektivu šampiona Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading