STANKOVIĆ ŠOKIRAO DELIJE: Marakanu NAPUŠTA Zvezdin junak i miljenik Severa!

Autor:

Sport

07.10.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar Crvene zvezde sve više se dokazuje na evropskoj sceni. Tim Dejana Stankovića i ove sezone u Ligi Evrope beleži sjajne rezultate. Sa osvojenić maksimalnih šest bodova, crveno-beli su veoma blizu plasmana u narednu fazu ovog takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Novog ugovora neće biti

Međutim, u Ljutice Bogdana razmišljaju i o rasterećenu budžeta. A to znači da će u narednim danima, sasvim izvesno, biti novih odlazaka sa beogradske "Marakane": 

Najpre će se crveno-beli rešiti igrača na koje Stanković definitivno ne računa u nastavku sezone.

Među njima je i Aleksa Vukanović koji polako završava svoju misiju u crveno-belom taboru i posle zvaničnog isteka ugovora 1. januara, biće slobodan u izboru novog kluba.

A kako prenose izvori bliski klubu, krilnom igraču neće biti ponuđen nastavak saradnje.

Vukanović je u redove šampiona Srbije je stigao pre tri sezone u paketu sa Milošem Vulićem iz Napretka, a uglavnom je kod obojice trenera imao epizodne uloge, mada nekada veoma bitne.

Ono što mu navijači Zvezde svakako neće zaboraviti je pogodak protiv Jang Bojsa u revanšu koji je doneo drugi plasman u Ligu šampiona ili uloga levog beka u Gentu, koja mu je obeležila prošlu sezonu, uz neke pogotke na domaćoj sceni. 

Od jula je sedeo samo nekoliko puta na klupi da “popuni broj” i uglavnom je izvan protokola.

Podsetimo se, postojalo je interesovanje iz Turske i Saudijske Arabije, te je na Vukanoviću da sam izabere novu sredinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

07.10.2021 10:19

Da rasterete buđžet smanjuju igrače a kravatirani ostaju na budžetu.