BEZ KALKULACIJA DO MUNDIJALA: Oglasio se HEROJ Vlahović nakon gola ODLUKE u Luksemburgu!

Autor:

Sport

09.10.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor Dušan Vlahović najavio je da će "Orlovi" u preostala dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igrati bez kalkulacija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Heroj Srbije u Luksemburgu - pozdrav Vlahovića i Lazovića

Heroj Srbije u Luksemburgu istakao je da je važno trijumfovati i kada sve ne ide po planu, kakav je bio šesti kvalifikacioni meč našeg nacionalnog tima.

- Sigurno je bila jako teška utakmica, dosta su nas namučili. Najvažnija je pobeda, nismo ni primili gol, a vredan je trijumf protiv rivala, koji je bio u egalu sa nama - izjavio je napadač Fiorentine, neposredno posle susreta, a potom je apostrofirao koliko je ovakvo slavlje značajno.

- Znači nam svaki bod, svaka utakmica može biti presudna. Pritisak nismo osećali, ali pamte se tri boda.

Vlahović je, potom, najavio da će Srbija pokušati da se sa šest bodova u preostale dve utakmice direktno plasira na Mundijal u Kataru.

- Nema kalkulacija, jurimo šest bodova koji nam donose plasman na Svetsko prvenstvo - jasan je Dušan Vlahović.

Podsetimo da je Srbija sada lider grupe A sa 14 bodova, Portgal ima jedan manje, ali i meč manje, dok na stadion "Rajko Mitić" u utorak stiže Azerbejdžan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading