U DVE REČI: Piksi podigao Srbiju NA NOGE posle pobede u Luksemburgu!

Autor:

Sport

09.10.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi istakao je da su strpljenje i vera doneli pobedu "Orlovima" u Luksemburgu.

Republika

Foto: Starsport

Piksi zadovoljan trojkom u Luksemburgu

Piksi je najavio i trijumf nad Azerima u narednoj rundi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a zatim i pripremu za susret sa Portugalcima, koji može odlučiti osvajača prvog mesta u grupi A i direktnog putnika za Katar.

- Bila je teška utakmica, ali pobedili smo strpljenjem i verom. Jedna zajtevna utakmica, ponovo smo stvorili puno šansi, zaslužena pobeda. Zadovoljan sam bodovima i odnosom igrača. Kod rezultata 0:0 na poluvremenu, dogovorili smo se da strpljivo čekamo šansu koja će prelomiti susret - počeo je Piksi, pa izneo očekivanja uoči preostale dve utakmice:

- Očekujem trijumf! Idemo na pobedimo Azerbejdžan, a zatim da se dobro spremimo za odlučujući meč u Portugalu - podvukao je Stojković.

Podsetimo da je gol odluke u Luksemburgu postigao Dušan Vlahović u 68. minutu duela, a meč sa Azerbejdžanom igra se u utorak na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading