NIKAD NISAM DOŽIVEO OVAKVO NEPOŠTOVANJE: Anćeloti BESAN posle poraza od Šerifa!

Autor:

Sport

29.09.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Šerifa su režirali novu senzaciju i savladali Real usred Madrida sa 2:1. Karlo Anćeloti je očekivano razočaran, a poslebno je imao zamerke na suđenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti razočaran porazom od Šerifa

Karlo Anćeloti se posle meča osvrnuo na ponašanje četvrtog sudije, Brama van Drišea, sa kojim je Italijan na kraju duela ušao u raspravu.

- Bila je to lična stvar između mene i četvrtog sudije. Rekao sam mu da mi je ovo bila 130. utakmica u Ligi šampiona i da me je prvi put tako mlada osoba tretirala sa toliko nepoštovanja. Kako bilo, ne želim da ulazim u detalje suđenja - rekao je Anćeloti na konferenciji.

Međutim, igrom svojih izabranika bio je zadovoljan. Toliko da je istakao kako je njegov tim nezasluženo poražen.

- Detalji su nas koštali utakmice i to bi mogla da bude dobra lekcija za budućnost. Bio je ovo poraz koji nismo zaslužili. Zabrinuti smo jer sa načinom na koji smo igrali mogli smo da osvojimo tri boda. Ali mnogo više smo tužni zato što mislim da je tim odigrao dobro. Igrali smo sa dosta intenziteta i požrtvovanja - zaključio je trener Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading