REAL KUPUJE NA MARAKANI: Madriđani NACILJALI Zvezdinog štopera!

Autor:

Sport

25.09.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Crvena zvezda autopud od Real Madrida potvrdilo se pre skoro 23 godine transferom Perice Ognjenovića, dok je tekođe Zvezdin pulen - Luka Jović, više obilaznicom, stigao do "Bernabeua". Tradicija se ipak nastavlja, Španci ovih dana ponovo gledaju ka stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Republika

Stadion "Rajko Mitić"

Kako prenosi Sportski žurnal, madridski Real je zainteresovan za defanzivca Stefana Lekovića koji je član omladinske ekipe crveno-belih.

Takođe se navodi da su neki konkretni koraci već preduzeti, te da se čeka njegovo punoletstvo (9. januar) kako bi "kraljevski klub" poslao i zvanični ponudu.

Leković je jedan od najbitnijih igrača mladog tima crveno-belih koji i ove sezone nastupa u Ligi šampiona za mlade, a prva prepreka biće im Sent Patrik iz Irske.

Ipak, uprkos interesovanju mnogih velikih klubova sveta, Zvezda nema nameru da proda Lekovića koji je vezan za klub profesionalnim ugovorom i od kojeg se očekuju velike stvari u prvom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading