GLEDAO SAM KAKO MI DETE LETI: Otac devojčice koju je na igralištu u Zemunu udario autobus opisao trenutak nesreće!

Autor:

Hronika

25.09.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus mi je udario dete jer je uleteo kroz igralište. Otvoreni prelom potkolenice, hematom nasred čela. Gledao sam sve svojim očima. Mislio sam da sam je izgubio... Ne poželeti ovo nikom!

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Autobus u dečijem igralištu

Ovako je stravičnu saobraćajnu nesreću, koja se dogodila juče u Krajiškoj ulici u Zemunu, opisao otac dvogodišnje devojčice T.T. koja je zadobila teške povrede kad je autobus na liniji 45 uleteo na dečije igralište.

- Još sam u šoku jer sam lično gledao kako mi dete leti od udarca - napisao je otac na Tviteru i naglasio da on ne bi preživeo takav udarac autobusa, prenosi Kurir.

Devojčica prema poslednjim informacijama nije životno ugrožena, ali je zbog težine povreda zadržana na intenzivnoj nezi na Dečjoj klinici u Tiršovoj.

Ostalo troje povređene dece pregledano je u Tiršovoj nakon čega su puštena na kućno lečenje. Dvoje odraslih, takođe povređenih u nesreći, zbrinuto je u Zemunskoj bolnici, ali nisu životno ugroženi.

Gradski autobus broj 45, podsetimo, uleteo je juče nešto pre 14 sati u park u Zemunu. Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici kod broja 71 kad je vozilo privatnog prevoznika probilo ogradu dečijeg igrališta.

Vozač autobusa D.H. (72) je pobegao sa mesta nesreće, ali se ubrzo pojavio na obližnjoj okretnici gde je nešto kasnije i uhapšen. Navodno je bio sav krvav od povreda koje je zadobio prilikom udesa, a policiji je rekao da je pobegao da ga građani ne bi linčovali.

Tereti se da je upravljajući autobusom na liniji broj 45 iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad njim, probio ogradu uleteo u dečje igralište i udario u dva parkirana vozila. Tom prilikom povređeno je jedno dete dok je pet putnika iz autobusa takođe zadobilo povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

25.09.2021 11:32

Zar je normalno da vozač koji ima 72 godine vozi autobus?Primećuje se sve veći broj starijih vozača,koji nemaju dobru kontrolu nad vozilom.Mi putnici se ne osećamo bezbedno.Hvala Bogu što niko u ovoj nesreći nije životno ugrožen,ali se ovakvim stvarima mora stati na put.Mora biti stalna provera vozača,i zapošljavanje iskusnih vozača sa dobrim refleksima.Pozdrav.Jelena.