SAVINA FOTELJA SE OPET LJULJA: Miloševićeva Olimpija PORAŽENA od poslednjeplasirane ekipe!

Autor:

Sport

26.09.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada se činilo da je Olimpija Save Miloševića uhvatila zalet i krenula da gazi ka šampionskoj tituli, usledio je šokantan poraz.

Republika

Foto: Starsport

Milošević u šoku

Izabranici nekadašnjeg trenera Partizana pretrpeli su poraz od Radomlja na Stožicama 2:3, iako su na poluvremenu vodili rezultatom sa 2:1.

Ništa ne bi bilo senzacionalno, da nije reč o poslednjeplasiranom klubu slovenačkog šampionata, koji je u prethodnih 10 kola osvojio samo pet bodova.

Sa nova tri, zahvaljujići strelcima Gedeonu Guzini i Ivanu Šariću, koji su doneli preokret i pobedu gostima, Radomlje je stiglo do osmog poena.

Tragičar domaćina bio je igrač koji je trebalo da bude junak - dvostruki strelac Mustafa Nukić, jer je isključenjem u 82. minutu ostavio ekipu na cedilu.

Zmajčeki su ovim porazom propustili priliku da zadrže lidersku poziciju, ali su i dalje na deobi prvog mesta sa 19 bodova, ali sa dva meča više od Kopera i jednom od ekipe Brav, dok četvrtoplasirani Maribor ima 16 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading