NIJE SE PREDOMIŠLJAO: Uzdanica Crvene zvezde otkrila DA LI ODLAZI sa "Marakane"

Autor: Republika

Sport

25.09.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Crvene zvezde El Fardu Ben oglasio se posle dobijanja srpskog državljanstva.

Republika

Foto: Starsport

Ben sa Mirkom Ivanićem i Radovanom Pankovim

Ben važi za jednog od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde. Od svog dolaska u Beograd je oličenje pouzdanosti i rada za dobrobit tima.

Četiri godine boravka u Srbiji su nagrađene dobijanjem našeg pasoša. Momak sa Komorskih ostrva je u izjavi na ovu temu istakao želju da ostane u Srbiji, samim tim i Zvezdi što je duže moguće:

- Sada sam građanin Srbije i veoma sam srećan u Beogradu. Ovde sam već četiri godine i nadam se da ću ostati još dugo. Uvek govorim svojim prijateljima da su dobrodošli da dođu, jer je ovo veoma lepa zemlja, ljudi su fini i dobri. Za mene je veoma bitno da se osećam kao kod kuće tako da mogu da kažem da se u Beogradu i Srbiji osećam kao kod kuće.

- Kad su me pitali da li hoću da uzmem srpsko državljanstvo bio sam siguran, nije bilo drugog izbora. Veoma sam srećan što se ovo dogodilo i što mogu da kažem: "Da, ja sam Srbin".  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading