KO JE GAVIN BAZUNU KOJI JE SRUŠIO SNOVE SRBIJE? Devetnaestogodišnjak "skinuo" penal Ronaldu i branio neodbranjivo! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija jeste zbog neopreznosti ostala bez tri boda u Dablinu, ali ono što je prava istina je da je devetnaestogodišnjak na golu Irske Gavin Bazunu heroj domaćina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gavin Bazunu odbranio penal Kristijanu Ronaldu

Jurišali su reprezentativci Srbije ka golu Iraca, ali na putuju im je stajao tinejdžer koji je za nekoliko dana skrenuo pažnju fudbalske javnosti.

Gavin Bazunu nije blistao samo na utakmici protiv Srbije, već tokom cele reprezentativne nedelje.

Reprezentativcu Irske rođenom 2002. godine su, zaključno sa utakmicom protiv Srbije, ka golu upućena 22 šuta, a on je čak 18 uspeo da odbrani. Četiri šuta je zaustavio igračima Azerbejdžana, pet Portugalcima, od kojih je jedan bio upućen od strane Kristijana Ronalda i to sa bele tačke.

Bazunu brani za Portsmut kao pozajmljen igrač Mančeser sitija, koji ga je u februaru 2019. godine doveo iz Šamroka za 500.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading