SNAŽNA PORUKA IRACA: Možemo i moramo da pobedimo Srbiju!

Autor:

Sport

06.09.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranike Dragana Stojkovića Piksija sutra očekuje meč petog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvno. Protivnik je selekcija Irske koja je uverena da ima snage da pobedi Srbiju.

Republika

Foto: Starsport

Kalen i dalje veruje u plasman

Ostrvljani u kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo dočekuju lidera grupe A posle četiri odigrane utakmice i veruju da mogu da upišu prvi trijumf posle razočaravajućih 1:1 sa Azerbejdžanom.

Dvadesetpetogodišnji vezni igrač Anderlehta Džoš Kalen, koji je bio jedan od istaknutijih igrača Irske u pomenutom remiju, ne krije da je veliki optimista i nada se da nisu izbugljene sve šanse za odlazak na Mondijal.

- Gledajući grupu, moramo da pobedimo i fokus nam je na pobedi. Uvereni smo da to možemo da učinimo. Odgovornost za loše rezultate leži na nama igračima. Lako je razgovarati i reći da možemo ovo, možemo ono, ali sve se svodi na urađeno na terenu i tu odgovornost moramo da preuzmemo i kao tim, i kao igrači - poručio je Kalen.

Irci posle četiri meča imaju samo bod, a sve je moglo da bude drugačije da Kristijano Ronaldo u finišu utakmice sa Portugalom nije postigao dva gola i veliki preokret.

- Nikad nije gotovo dok se ne završi. Sve što možemo da učinimo je da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici. Naš potpuni fokus sada je na osvajanju tri boda u utorak uveče i to je jedino važno. Verujem u karakter i sposobnost našeg tima. Moramo da nastavimo naporno da radimo i da verujemo u sebe - istakao je Kalen i dodaje: 

- Nemamo vremena da budemo ogorčeni. Moramo potpuno da se okrenemo duelu sa odličnom ekipom Srbije - dodao je reprezentativac Irske.

Utakmica u Dablinu na programu je u utorak u 20:45 časova u Dablinu. 

Srbija i Portugalija su vodeći u grupi A sa po deset bodova, Luksemburg ima šest, a Irska i Azerbejdžan po jedan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading