ODREĐEN SUDIJA ZA MEČ SRBIJE: Zvezdaši ga nikako ne pamte po dobrom!

Autor:

Sport

02.09.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentaciju Srbije u fudbalu očekuje nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru a naredni protivnik je selekcija Luksemburga. Meč se igra u subotu u Beogradu a pravdu će deliti turski arbitar Halil Umut Meler

Republika

Foto: Starsport

Turski sudija delio pravdu Crvenoj zvezdi

Izabranici Dragana Stojkovića u dobrom raspoloženju dočekuje Luksemburžane budući da su sa četiri gola u Debrecinu ispratili Katar.

Luksemburg je otvorio kvalifikacije za Mundijal velikom pobedom nad Republikom Irskom od 1:0, da bi u poslednjem odigranom meču pobedili Azerbejdžan sa 2:1 i sakupili šesti bod do sada.

Što se tiče truskog arbitra Meler on ove sezone nije sudio u Srbiji, ali jeste ekipi Crvenoj zvezdi.

On je vodio utakmicu u Kazahstanu između Kairata i Zvezde koju je klub iz Almatija dobio sa 2:1.

Meč je sudio solidno, dobro pratio brojne udarce koje su dobili igrači iz Beograda i svirao čak 15 faulova u korist crveno-belih.

Ostaće upamćen protoest fudbalera Crvene zvezde ka pomoćnom sudiji, ali i Meleru smatrajući da su oštećeni nakon gola Makija Banjaka u završnici koji je bio na ivici ofsajda. 

Ovoga puta na stadionu "Rajko Mitić" će mu pomagati iste kolege Mustafa Ejsoj i Čevdet Komurčoglu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading