SVEKRVA POKUŠALA DA OTRUJE SNAJKU NA SVADBI! Mladoženjina reakcija je, ipak, sve ŠOKIRALA!

Autor:

Svet

06.09.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna svekrva pokušala je da otruje svoju snaku i to na samoj svadbi.

Republika

Foto: pixabay.com

Svekrva pokušala da snaji uvali kolač sa kokosom na koji je mlada alergična

Ovu neverovatnu priču ispričala je jedna organizatorka venčanja na "TokToku", a koja tvrdi da je svekrva mladi gurala u usta parče kolača sa kokosom na koji je, inače, žena alergična.

- Sve je počelo normalno. Dobila sam poruku u dokumentima na kojoj piše da je mlada jako alergična na kokos. Naravno, poslastičari su to znali pa u tortu nisu stavili kokos - opisala je organizatorka Keli i navodi da se iznenadila kad je videla da tokom svadbe stižu novi kolači. 

Mladoženjina majka je rekla da ih je naručila ona, jer se uplašila da neće biti dovoljno kolača za sve goste.

Međutim, kako tvrdi Keli, ubrzo je nastao pravi horor.

Kad su mladenci isekli tortu, svekrva je počela da vrši pritisak na snajku da proba i ostale kolače.

- Prinosila je njenim ustima kolač sa kokosom, žena se branila, mladoženja je vikao da ne uzima jer je alergična... - priča Keli.

- Niko u prostoriji se nije pomerio. Mladoženja je otvorenih usta buljio u majku. Mlada je izgledala prestravljeno i uplašeno... A mladoženjina majka koja je pokušala da otruje buduću snaju izgledala je kao da je boli briga. Onda je situacija eskalirala. Mladoženja je poludeo i bacio kolač koji je uzeo od supruge. Zacrveneo se i počeo da viče na majku: "Užasna si osoba, nikad nisi podržavala našu vezu, ovo je novo dno, čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu. Mogla je da doživi anafilaktički šok - prepričala je Keli.

Mladoženja se navodno drao na majku sve dok se ona nije okrenula prema njemu i mirno rekla: "Dragi, nezgode se događaju svakoga dana".

- Nakon toga se vratila na svoje mesto, uzela stvari i otišla s venčanja. Sociopatkinja, 110 odsto - zaključila je organizatorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading