ILIEV ODBRUSIO KRITIČARIMA: Ja moje BOBME ispunjavam!

Autor:

Sport

02.09.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo je ovih dana u taboru beogradskog Partizana. Naime, danas je predstavljeno novo pojačanje kluba, holandski napadač Kvinsi Menig a nezvanični sportski direktor crno-beilh Ivica Iliev je tom prilikom da o emotivnu izjavu.

Republika

Foto: FK Partizan

Iliev na promociji Kvinsi Meniga

Menig je zadužio broj devet u crno-beloj opremi a Iliev se u izjavi osvrnuo i na "njegove bombe".

- Radili smo ispod radara dva meseca i pokazali smo da ćemo dovesti prava pojačanja. Ja moja pojačanja bombe, ispunjavam, sve smo pogodili. Ne mogu da verujem da je neko pomislio da nećemo imati ekstra iznenađenje - rekao je Iliev.

Iliev se takođe u svom obraćanju osvrnuo i na kritike.

- Partizan je ogroman klub, svesni smo u kakvim vremenima živimo, postoji mala grupa ljudi koja je najglasnija, kojoj ništa ne valja, koja traži dlaku u jajetu. Kada prođemo najjače kvalifikacije koje je ijedan srpski klub u Evropi imao i imamo razliku 22:1 u Superligi, opet nešto ne valja. Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače, pričali su gde su ta obećanja, šta je sa njima? Mi radimo kako se radi, odvažno, hrabro, sa puno vere i znanje i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Dostojanstveno i staloženo smo doveli igrače kada je to trebalo, na početku i na kraju prelaznog roka - zaključio je Iliev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading