NIJE DOBRA SITUACIJA: Stanojević izneo VRLO LOŠE VESTI, Grobarima se NEĆE SVIDETI!

Autor: Republika

Sport

28.08.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević podelio je s javnošću detaljno stanje Sejdube Sume.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Suma je povredio butni mišić protiv Santa Klare, peh je bio toliko ozbiljan da je već u 28. minutu morao da napusti utakmicu. Pre toga je uputio prvi opasan šut ka golu rivala i izborio je penal iz kog je proisteklo vođstvo.

Stanojević je istakao da je datum povratka Gvinejca nepoznat:

- Nije dobra situacija, Suma ima rupturu od 11 milimetara. Nećemo ga imati neko vreme. Ne znam tačno koliko. Kad se povredio Danilo Pantić pičao sam da mora na dugo bolovanje, ali nisam ja doktor - rekao je Aleksandar Stanojević.

Partizan čeka duel sa Radničkim iz Niša u nedelju:

Republika

Foto: Starsport

Sejduba Suma

- Naš cilj je da ostanemo konkurentni za titutlu. Ne možeš ništa da obećaš, ali možeš što duže da budeš konkurentan. Nemamo pravo na kiks, tako se ponašamo. Želimo da napravimo koncepciju kojim ćemo izvući maksimum iz svakog igrača. Važna nam je svaka utakmica, zato izjednačavam Evropu i Superligu.

Navijači brinu da ne dođe do kiksa usled ozbiljnog izgaranja protiv Santa Klare:

- Dogovorali smo se da nema grupnog slavlja posle meča sa Portugalcima, plan je bio da treniramo u petak, ali su igrači tražili slobodan dan i izašao sam im u susret, jer su zaslužili. Bilo bi neozbiljno da se emotivno isprazne na početku sezone. Ako bismo tako razmišljali bili bismo neprofesionalni. Nema šanse! Već danas dižemo intenzitet, sutra ujutru ćemo odraditi još jedan trening. Nadam se samo da momci nisu slavili individalno...

Strateg Partizana je prokomentarisao i rad koelge Vladimira Đorđevića na klupi Nišlija:

- Treneru je uvek nezgodno kad je preko puta njega kolega koji prvi put vodi ekipu. Ne znamo kako će igrati, hoće li nešto promeniti, ali znamo dosta o Radničkom, sa te strane ne mogu Nišlije da nas iznenade. Taj tim je projektivan za vrh tabele, nije praćen rezultatima. Odlgedali smo sve utakmice iz ove sezone. Imamo motiv koji je iznad svih naših ličnih interesa. Ništa drugo ne može da nas poremeti - dovršio je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading