RONALDO SE NIKAD EMOTIVNIJE NIJE OPRAŠTAO: Dao sam svoje srce i dušu Juventusu (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stvari stoje, svedoci smo jednog od najuzbudljivijih leta u istoriji fudbalskih transfera, a o tome dovoljno govori podatak da su i Kristijano Ronaldo, kao i Lionel Mesi, promenili klubove.

 

Republika

Foto: InstagramPrintscreen/Cristiano Ronaldo

Emotivnije nije moglo

Ronaldo je danas završio transfer u Mančester junajted, nekako iznenađujuće nakon što je bio u pregovorima sa Mančester sitijem, a upravo se oprostio i od Juventusa. 

- Danas odlazim iz sjajnog kluba, najvećeg u Italiji i jednog od najvećih u Evropi. Dao sam svoje srce i dušu za Juventus, uvek ću voleti grad Torino. "Bjankoneri" su me uvek podržavali i hteo sam da na to poštovanje odgovorim borbom u svakoj utakmici, svakoj sezoni, svakom takmičenju. 

- Na kraju, možemo pogledati unazad i reći da smo ostvarili velike stvari, ne baš sve koje smo hteli, ali smo napisali prilično lepu priču zajedno - napisao je Kristijano Ronaldo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading