KOMŠINICA KRISTIJANA RONALDA SVE OTKRILA: Plašila sam se žurki i buke - TELOHRANITELJI blokiraju celu ulicu!

Autor:

Sport

25.08.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska zvezda iz Portugalije i svakako jedan od najboljih fudbalera sveta - Kristijano Ronaldo poseduje svakojake nekretnine. Poznato je da fudbaler Juventusa ima kuću u Madridu, vilu u Lisabonu, apartman na Madeiri i još jednu vilu na portugalskoj rivijeri, a prethodne tri godine živi u iznajmljenom stanu u Torinu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ronaldo je komšija za poželeti

Ipak, kako se već dugo spekuliše, ne zna se još koliko će Ronaldo sa porodicom boraviti u luskuznom stanu na severu Italije gde mu je prva komšinica ćerka čuvenog italijanskog fudbalera Felićea Borela. 

Elizabete Beti Borel je u intervjuu za "Korijere dela Sera" nahvalila Ronalda i njegovu verenicu Georginu Rodrigez.

- Plašila sam sa se glasnih žurki i buke, ali Ronaldo i njegova porodica su komšije za poželeti - ispričala je Italijanka.

- To je potpuna tišina, nema nikakve fešte i buke. Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Kristijana Ronalda svaki dan vidim u Rols Rojsu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla - dodala je Elizabet i ispričala još neke detalje o Ronaldovoj porodici.

 

 

- Garaža je puna sportskih vozila, među kojima i jedan Lotus. Imaju takođe prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt - istakla je Beti.

Jedno je sigurno, Ronaldo vrlo često poželi da pobegne od očiju javnosti, a posebno štiti decu.

- Kad se deca igraju, taj deo ulice se ogradi. Postoji rampa odmah blizu ulaza u njegov dom. I kad god idu u šetnju, kraj njih su telohranitelji. Takvo detinjstvo nisam imala iako mi je otac bio velika zvezda. Imala sam normalno detinjstvo, a to njihovo bih opisala kao zlatni kavez. Mali Kristijano ima sve, ali je uvek sam - zaključila je Elizabet za "Korijere delo sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading