POSAO JE ZAVRŠEN: Mbape je novi igrač Real Madrida!

Autor:

Sport

26.08.2021

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako javlja madridska Marka postignut je načelan dogovor madridskog Reala i Parižkih "svetaca" oko transfera mladog Kilijana Mbapea.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mbapeov otkup je drugi po visini u istoriji fudbala

Parižani su na kraju ipak pristali na Realovu drugu ponudu vrednu 170.000.000 evra fiksno i 10.000.000 evra kroz bonuse.

Podsetimo, prva od 160.000.000 evra je glatko odbijena. Iako je Naser Al Kelaifi večeras rekao da su stavovi njega i kluba oko Mbapea dobro poznati i da ih neće menjati, ipak se izgleda vodio logikom i pristao da uzme 180.000.000 evra umesto da ostane i bez centa obeštećenja.

Marka takođe tvrdi da Al Kelaifi i PSŽ nisu imali kud osim da prihvate ponudu i da će dva kluba sutra razmeniti svu dokumentaciju oko transfera.

Tako da bi sutra mogla da usledi i zvanična potvrda transfera, a Mbape se očekuje u Madridu u ponedeljak gde će obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor.

On se navodno već oprostio od dosadašnjih saigrača u Pari Sen Žermenu.

Podsetimo se, pre četiri godine, PSŽ je dobio borbu sa Realom za transfer Mbapea iz Monaka. Parižani su ga tada doveli u transferu koji je na kraju iznosio 160.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading