TSC IZDRŽAO SAMO PRVO POLUVREME: Zvezda MAJSTORIJAMA srušila Krstajićevu četu!

Autor:

Sport

21.08.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu TSC-a rezultatom 3:1, u okviru 6. kola Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Gledali smo sadržajan fudbal na stadionu "Rajko Mitić", a srpski šampion je slavio posle preokreta.

Crvena zvezda je krenula ofanzivno od starta, ali je TSC sjajno parirao. Prvi put se mreža zatresla u 17. minutu kada je Eraković pogodio sa više od 20 metara, ipak gol je poništen zbog ofsajda.

Gosti su stiglui do prednosti u 25. minutu posle sjajne akcije i realizacije Đura Zeca.


Odlično je kombinovao sa Stanojlovićem, koji je jednim potezom izbacio Dragovića i Pankova, a onda je krenuo kao brzi voz ka golu, "slomio" je Erakovića, a potom matirao Borjana.
Republika

Foto: Starsport

 

Zvezda je izjednačila posle samo četiri minuta, posle evrogola Nenada Krstičića. Dobio je loptu od Gajića i uhvatio volej sa nekih 16 metara, sa 1:1 se otišlo na pauzu.

Međutim, samo nekoliko minuta po početku drugog poluvrmena viđen je preokret, a strelac je bio Katai. Odličan pas dao je Krstičić za Gajića, koji je s desne strane idealno uposlio Kataija.

Nastavili su crveno-beli da jurišaju ka golu Filipovića, a do potpunog preokreta su stigli posle novog pogotka najefikasnijeg stranca u istoriji prvenstva. Katai je sjajno uposlio Bena kome nije bilo teško da zatrese mrežu gostiju.

Bilo je još nekoliko ozbiljnih prilika do kraja, ali crveno-beli posle odlične partiju mogu mirno da putuju na revanš Klužu u Rumuniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading