TRENER TSC-A PRETI ZVEZDI: Oni su FAVORITI ali mi Imamo spremnu taktiku!

Autor:

Sport

20.08.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se nastavlja Superliga Srbije, na programu je 6. kolo a derbi ove runde takmičenja je svakako meč Crvene zvezde i TSC iz Bačke Topole.

Republika

Foto: Starsport

Klub iz Bačke Topole je i dalje lider tabele

Tim povodom oglasio se i trener golmana fudbalskog kluba TSC Silard Farago koji je istakao da Zvezdi svakako pripada uloga apsolutnog favorita, ali i da će njegova ekipa dati sve od sebe da ostvari što bolji rezultat.

- Oni su najbolja ekipa u našoj zemlji već godinama. Pet godina uzastopno ulaze u evropska takmičenja, čime potvrđuju visoki kvalitet - rekao je Farago. 

TSC je trenutno prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 13 osvojenih bodova, dok je Zvezda, sa utakmicom manje, treća sa 10 bodova.

Uz napomenu da u ovom trenutku Zvezda još možda nije došla do tečne igre kakvu je prikazivala prošle sezone, Farago je podsetio na visoke pobede Zvezde u duelima sa šampionima Kazahstana (Kairat, 5:0) i Rumunije (Kluž, 4:0).

- Na stadionu "Rajko Mitić" uvek je teško, tamo ekipe ne idu da pobeđuju, ali mi ćemo pokušati da damo sve od sebe i da ostvarimo što bolji rezultat. Imamo spremnu taktiku - rekao je Farago.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading