MILIJAŠ POTVRDIO LOŠE VESTI: Zvezdin as propušta derbi kola!

Autor:

Sport

20.08.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu beogradske Crvene zvezde sutra očekuje meč 6. kola Superlige Srbije u kojem se sastaju sa ekipom TSC-a. U susret derbiju kola oglasio se pomoćni trener crveno-belih Nenad Milijaš koji je naglasio da snaga ekipe TSC-a leži u kolektivu.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Nenad Milijaš odao priznanje igračima

- Jačina i zaštitni znak TSC-a je grupa. Mada se više bavimo time kako ćemo mi igrati. Čestitao bih našim igračima na utakmici protiv Kluža, pogotovo posle kritika koje su doživeli od medija. Posebno je teško pobediti tolikim rezultatom u bilo kojoj fazi, a kamoli u plej-ofu i zaista im svaka čast na tome - istakao je Milijaš. 

Nekadašnji kapiten crveno-belih se osvrnuo na kadrovsku situaciju u timu crveno-belih, kao i na rekord koji je postavio El Fardu Ben.

- Degenek ne može sigurno da igra zbog povrede, a za ostale ćemo videti. Tek nam predstoji trening i videćemo kako se ko bude osećao. Što se tiče Benovog rekorda, on je to apsolutno zaslužio. Niko ga više ne smatra strancem, već domaćim. Izuzetan je prvenstveno u ljudskom smislu, a potom i igrački. Imao sam priliku i da na terenu lično sarađujem s njim i jako mi je drago zbog njega - zaključio je Milijaš.

Milijaš je zatim novinare okrivio za generisanje loše atmosfere u ekipi pred meč plej-ofa za Ligu Evrope.

- Ja bih čestitao našim igračima na utakmici koju su odigrali u Ligi Evrope. Posle kritika koje su preživeli u kojima ste vi prednjačili, stvarno svaka im čast kako su se izdigli i kako su odigrali i do kakvog rezultata su došli, jer mislim da protiv bilo kog protivnika je jako teško, a posebno u ovoj fazi nekog evropskog takmičenja - rekao je Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading