PRELAKO GA SE ODREKLI: Navijači izbili Zvezdi igrača od 10.000.000 evra!

Autor:

Sport

20.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog volje najtvrđeg jezgra Zvezdinih navijača, klub s Marakane izgubio je igrača od 10 miliona evra! Reč je o Veljku Birmančeviću, koji je zimus bio pred vratima Marakane, ali su njegov transfer iz Čukaričkog stopirale delije jer je prethodno nosio dres Partizana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Veljko Birmančević u majici Crvene zvezde

Nije pomoglo to ni što je osvedočeni zvezdaš, a generalni direktor kluba Zvezdan Terzić nije krio razloge odustajanja od sjajnog ofanzivca.

- Što se Birmančevića tiče, imamo dogovor s navijačima da ga ne dovodimo s obzirom na to da je bio igrač Partizana. Nastupao je čak i za seniore tog kluba, pa ne bih otvarao tu temu. Taj dogovor smo napravili posle Bosančića - rekao je u decembru prošle godine Terzić.

Ako nije htela Zvezda, Birmančevića je oberučke prihvatio Malme i za njegov dolazak Čuki iskeširao milion evra. Birmančević je ekspolodirao u Švedskoj. Bio je strelac u svakoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona - protiv Helsinkija, Rendžersa i sada u plej-ofu protiv Ludogoreca. Srpski fudbaler načeo je Bugare prelepim udarcem u 26. minutu, a njegov tim će u Razgrad sa dva gola viška (2:0). Ako Malme ispuni cilj i uđe u evropsku elitu, Veljko će biti najzaslužniji za to. Zbog toga i ne čudi što pljušte pohvale na njegov račun i što se predviđa da će švedski tim na njemu zaraditi najmanje 10 miliona evra.

Republika

Foto: fkcukaricki.com

Birmančević u dresu Čukaričkog

- Mogu slobodno da kažem da je to igrač koji će u budućnosti doneti Malmeu 10.000.000 evra. S normalnim i dobrim razvojem ne bih se nimalo iznenadio ako dobaci tako daleko - poručio je Hans Hese Bake, švedski trener koji je radio i kao pomoćnik Svenu Goranu Eriksonu.

A sam Birmančević priznao je da živi san na severu Evrope.

- Svaki dečak kada počinje da igra fudbal sanja o ovakvim trenucima. Ne mogu da opišem koliko sam srećan što osećam podršku navijača. Osećam kao da živim san i nastaviću da dajem sve od sebe da usrećim naše navijače - izjavio je Birmančević posle meča s Ludogorecom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Max

20.08.2021 05:57

Od kad se bre navijači pitaju ko će da igra a ko ne?? Previše slobode ste im dali, ne znam da li i šveđani pitaju svoje navijače koga smeju a koga ne da dovesu

Odgovori 16 1
Zoran

20.08.2021 06:35

Zar je bitno gde je igrao gde je stekao i naucio nesto Ovo je sramota ne za fudbal vec za Srbiju Busate se kao Srbi Pravoslavci a branite Srbima da igraju Moze Nigerijac,Senegalac ... da igra za Zvezdu a Srbin NE Stidite se To se zove KAKO RAZJEDINITI SRBE

Odgovori 17 0
Sale

20.08.2021 08:28

Verovatno i u Zvezdi postoji neki Nevolja, pa zar da vam navijači vode klub bagra nepismena dostle ste došli!!

Odgovori 17 0
narod

20.08.2021 11:58

samo kada su vođe navijača preletači sa tribina drugih klubova, npr. tog istog Partizana....

Odgovori 13 1