BIVŠI SELEKTOR SRBIJE OPLEO PO CRVENO-BELIMA: Zvezda je UNIŠTILA UGLED, nisu to smeli sebi da dozvole!

Autor:

Sport

16.08.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Srbije Lubinko Drulović je prokomentarisao učešće srpskih klubova u evropskim kvalifikacijama i posebno se osvrnuo na ispadanje Crvene zvezde iz trke za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda - Šerif

 U Ligi konferencija je samo Partizan stigao do plej-ofa, dok su Vojvodina i Čukarički ispali.

Crvena zvezda je ispala u trećem kolu kvalifikacija pošto ju je savladao moldavski Šerif, a Drulović smatra da crveno-beli nisu to sebi smeli da dozvole.

Republika

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović

- Crveno-beli su prošle godine eliminisani od Omonije sa Kipra, a ove od tima iz Moldavije. Uz poštovanje prema Šerifu, crveno-beli ne smeju da krnje ugled na taj način, videćemo kako će da prođu protiv Kluža. Rumunski tim me nije impresionirao protiv banjalučkog Borca na startu kvalifikacija za Ligu šampiona- rekao je Drulović za "Sportski žurnal".

Vojvodina je u revanšu trećeg kola kvalifikacija za LK izgubila od LASK-a u Austriji 6:1, dok je Čukarički izgubio 5:1 od Hamarbija u Švedskoj.

- Očekivao sam više od Čukaričkog, s obzirom na igru i pobedu u prvoj utakmici. Očigledno je da su Brđani bili impresionirani ambijentom, loše su ušli u utakmicu, psihološki su brzo pali, kad su se vratili bilo je kasno da nešto promene. Velika je razlika u kvalitetu između LASK-a i Vojvodine. Nije dobro za naš fudbal da naša dva tima prime 11 golova- jasan je Drulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading