MLADI FUDBALER SMRSKAN TOČKOM AVIONA: Reprezentativac Avganistana jezivo stradao!

Autor:

Sport

19.08.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne, uznemirujuće i jezive scene dolaze nam ovih dana iz glavnog grada Avganistana. Nemir i strah preovladavaju među narodom Kabula, koji se nadaju da će se pronaći način da se evakuišu iz epicentra dešvanja u Kabulu.

Republika

Foto: FacebookPrintscreen/Zaki Anwari

Nesrećni mladić Anvari bežao od Talibana

Međutim, česte su scene koje stižu o tragičnim poteza poput onog kada se masa ljudi zakačila za avion američke vojske koja je u tom momentu poletala sa piste.

Svi oni su vrlo brzo popadali na zemlju, mnogi i poginuli, nakon što je avion uzleteo, a neki su bili smrskani nakon što je hidraulika aviona uradila svoje

Jedan od momaka koji je poginuo tako što se zaglavio između gume aviona namenjene kočenju i stajnog trapa je mladi fudbaler Avganistana, Zaki Anvari, prenosi Dejli Miror.

Njegovi ostaci identifikovani su po sletanju pomenutog aviona. Te vesti podelio je novinar, Babag Tagvae.

- Veoma je tužno čuti da je jedan od mladih koji su pokušali da napuste Kabul tako što su se hvatali za gume za sletanje aviona pre nekoliko dana, mladi igrač Avganistana, Zaki Anvari - napisao je Tagvae.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading