TALIBANI UPALI U AMERIČKI BAR, CEO SVET ZGROŽEN: Novi ŠOKANTNI snimak iz Avganistana (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

19.08.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se neverovatan snimak talibana u nesvakidašnjem izdanju.

Republika

Foto: printskrin

Talibani napravili žurku

Naime, društvenim mrežama kruži video zapis u kom se vidi kako talibani igraju i vesele se. Neverovatnoj situaciji doprinela je i činjenica da oni sve vreme drže oružje dok đuskaju.

Kako se navodi u objavi na Tviteru reč je o talibanima koji su ušli u bar u amerčkoj bazi, a tu su sudeći po snimku odlučili da se provedu.

 

 

Nakon jezivih slika i snimaka iz Avganistanu koji kruže ovih dana, pojavio se i ovaj koji je pre svega zbunio korisnike društvenih mreža jer po šerijatskom zakonu koji sprovode talibani muzika i igranje su zabranjeni.

Ipak, ovo nije prvi put da nastaju snimci bizarnog ponašanja talibana otkad su ušli u Kabul. Čitav svet video je kada su talibantski militanti upali u predsedničku palatu i i razmahali se po teretani u rezidenciji kao da prvi put u životu videli sprave za vežbanje.

Foto: printscreen

Talibani u teretani

Isto tako planeta je bila zgrožena kada su talibani ušli u zabavni park i seli u automobile i ringišpil za decu i tada su naravno sve vreme bili pod punom ratnom opremom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading