PREDSEDNIK NE PUŠTA SRBE: Milenković i Vlahović ostaju u Fiorentini!

Autor:

Sport

19.08.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko nedelja unazad oko sprskih fudbalera Dušana Vlahovića i Nikole Milenkovića pominju vrtoglave sume.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milenković i Vlahović ne napuštaju Violu

Takođe se spekuliše da je napadač Fiorentine na meti je Totenhema i Atletiko Madrida, a u trku je spreman da se uključi i Mančester Siti, međutim interesovanje fudbalskih giganata nije se odrazilo na promenu stava Roka Komisa, prvog čoveka italijanskog kluba iz Firence. 

- Čak ni ja, koji sam predsednik Fiorentine, nemam odgovore na neka pitanja. Ako se nešto dogodi, mediji će biti obavešteni transparentno i blagovremeno. Namera je, međutim, da zadržimo Vlahovića u Firenci. Što se tiče Milenkovića nadam se da će ostati čak i ako on, u poređenju sa napadačem, ima samo još jednu godinu ugovora sa nama, zbog čega će biti potrebno pažljivo proceniti stanje na njemu u interesu kluba - istakao je Komiso.

Nakon izjave gazde Viole, u medijima se pojavila informacija da je za Milenkovića već spreman novi ugovor do 2024. godine, a Komiso je ovom prilikom odgovorio i na pitanje šta bi se dogodilo da u klub stigne monstruozna ponuda za Vlahovića.

- Ako govorimo o 100.000.000 miliona evra ili sličnoj sumi, dobro ću razmisliti o tome. Beskorisno je to skrivati i potrebno je da ponovim posebno navijačima Fjorentine, pandemija je nanijela ekonomsku štetu, značajnu za klubove, a samim tim i za nas, tako da pred određenim brojkama ne možete da okrenete leđa. Želim da zadržimo Vlahovića, to govorim od prvog dana. Razgovarao sam pre neki dan sa Dušanom i mislim da želi da ostane u Fjorentini. Pored raznih okolnosti, porodice, ponuda i još mnogo toga, niko ne zna šta će se desiti, ali verujem i nadam se da će Vlahović ostati - izjavio je prvi čovek Fiorentine.

Komiso se takođe i osvrnuo na očekivanja od prvenstva koje će počinje ovog vikenda.

- Ove godine očekujem da završimo barem u gornjoj polovini tabel. Želeo bih, ukratko, da završimo prvenstvo iznad 10. mesta i da tako poboljšamo rezultat iz prethodne godine - zaključio Roko Komiso. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading