NI TREĆI PUT BOG NE POMAŽE: Zoran Milinković nakon DVE UTAKMICA napustio Borac!

Autor:

Sport

18.08.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih meseci nikako ne ide srpskom fudbalskom stručnaku Zoranu Milinkoviću. Nakon rastanka sa Kolubarom sa kojom je ostvario istorijski uspeh plasiravši je u Superligu Srbije, Milinković je preuzeo ekipu Borca iz Banjaluke.

Republika

Foto: Starsport

Milinković se na klupi Borca zadržao samo dve utakmice 

Ipak, ni tu nije ostao dugo. Kako je danas i potvrđeno na zvaničnoj stranici aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, Milinković nije više trener pomenutog kluba. 

- Nakon sastanka, uz zajedničku želju da se FK Borac vrati na pobednički put i ostvari svoje ambicije do kraja sezone, dogovoren je sporazumni raskid saradnje sa Zoranom Milinkovićem, kojem želimo sve najbolje u nastavku svoju trenersku karijere - saopštili su iz Borca.

Popularni Kiza nije  ni raspakovao kofere, a već je morao da ih ponovo pakuje, jer se na klupi Banjalučana zadržao svega dve utakmice. U obe je upisao poraz (Posušje 1:0) i Zrinjski (1:5).

Iskusni stručnjak je na klupu seo 30.jula, a svoj novi – stari mandat na kormilu Borca otvorio rečima: 

- Ambicije su velike, vi dobro poznajete moju karijeru. Ja sam trener sa visokim ambicijama, takmičar, i jednostavno, poklopile su se ambicije da osvojimo titulu. Ovo je moj treći dolazak u Banjaluku i neka bude po onoj narodnoj - treći put i Bog pomaže - rekao je tada Milinković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading