ZVEZDA IPAK IDE NA DINAMO?! Trijumf nad Klužom sprema PAKLENI OKRŠAJ!

Autor: Republika

Sport

18.08.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda od 4:0 nad Klužom dovela je Crvenu zvezdu do praga Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Drugo najkvalitetnije takmičenje u Evropi se igra od ove godine po sistemu od osam grupa, a svi učesnici će biti poznati posle završenog plej-ofa u LŠ i LE.

Sigurni učesnici do sada su: Lion, Napoli, Leverkuzen, Lacio, Braga, Ajntraht, Lester, Lokomotiva Moskva, Genk, Marselj, Vest Hem, Real Sosijedad, Betis, Spartak Moskva, Sparta Prag i Midtjiland.

U prvom šeširu su zagarantovani Lion, Napoli, Bajer Leverkuzen i Lacio. Iščekuju se Dinamo Zagreb, Slavija, Olimpijakos i Monako.

U drugom šeširu sem Zvezde bi bili Genk, Braga, Lokomotiva iz Moskve, Ajntarht i Lester, a preostala dva mesta će najizvesnije uzeti Škoti Seltik i Rendžers.

Za treći šešir se vezuju imena poput PSV-a, Olimpik Marselja, Vest Hema, Real Betisa, Real Sosijedada, Fenerbahčea, Malmea i Spartak Moskve, dok u četvrtom bi protivnik šampiona Srbije mogao da bude Galatasaraj, Sparta, Ferencvaroš, Midtjiland, Antverpen, Šturm ili Brondbi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading