STANKOVIĆ PREPONOSAN NA SVOJE MOMKE: Trener Zvezde EMOTIVAN posle rapsodije na Marakani!

Autor:

Sport

17.08.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su napravili veliki korak ka plasmanu u Ligu Evrope, pošto su posle sjajne utakmice na "Marakani" savladali Kluž sa 4:0.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je posle meča bio izuzetno zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

Crveno-beli nisu imali diosta vremena za odmor posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od moldavskog Šerifa, ali Stanković je uspeo da motiviše svoj tim.

- Mnogo znači kada možeš da odmoriš. Ovo je sjajno veče za naše momke, naši navijači su najveći, prepoznali su momenat, tu su kada je bilo teško, znaju koliko ovi momci vredno treniraju i daju sve za ovaj klub. Opet će neko da se smeje kada ih hvalim. Jedino mesto gde sam večeras hteo da budem pre ove utakmice je ovde, na Marakani- rekao je Stanković.

Potom je kratko analizirao meč.

- Direktna igra sa dosta duela, Kluž nije ekipa za potcenjivanje, nije bilo toliko lako, malo su posustali posle trećeg gola.

Ono što ostavlja gorak ukus posle pobede je povreda Miloša Degeneka koji je napustio teren u suzama.

- Miki će izgurati to, ćutimo i radimo ne govorimo kad boli, idemo dalje ginemo za grb - rekao je Stanković, a potom dodao "Meni je ponos da igram Ligu Evrope".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading