PARTIZAN ĆE DEBELO ZARADITI OD VLAHOVIĆA: Dušan postaje najskuplji Srbin svih vremena, a u Humskoj trljaju ruke!

Autor:

Sport

17.08.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović će po svemu sudeći postati najplaćeniji srpski fudbaler, a transferu mladog napadača iz Fiorentine u Atletiko Madrid se posebno raduje Partizan koji će lepo zaraditi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Fiorentine

Fiorentina je pokušala na sve načine da zadrži Dušana Vlahovića, ali srpski napadač će napustiti Italiju i to u rekordnom transferu!

Srbin bi trebalo da se do kraja meseca preseli u redove šampiona Španije i to za čak 70 miliona evra što bi bio najveći transfer srpskog fudbala, premašio bi Jovića koji je za 55 prešao u redove Real Madrida.

Ukoliko cena bude 70 miliona evra kako se priča, Partizan kao klub u kome je Vlahović ponikao bi mogao da zaradi čak oko 1.400.000 evra.

Republika

Foto: www.partizan.rs

Dušan Vlahović na promociji u Partizanu

To bi bilo 2% transfera koji je rezervisan za razvoj Vlahovića za period kada je bio u klubu, to je period od 14. do 18. rođendana talentovanog napadača.

Da podsetimo, Vlahović je u Fiorentinu stigao 2018. za 1.5 miliona evra, a posle sezone iz snova na pragu je trenasfera karijere.

Totenhem se proteklih dana spominjao kao druga moguća opcija za Vlahovića, ali Madrid je sada najizvesnija destinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlado Banjac

18.08.2021 10:30

"Чак 1.5 милион", па да било би бзвз да га је Партизан продао за 70 милиона. Исто важи и за остале наше клубове, постоје због "менаџера".