SPEKTAKL U ZEMUNU: Na "Zemun Festu" pojaviće se i ONI!

Autor:

Zabava

17.08.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zemunu posetioce očekuje dobar provod i prelepa atmosfera!

Republika

Foto: Promo/Nemanja Dedović

Lexington će nastupati na "Zemun Festu".

Tradicionalni "Zemun Fest" biće održan i ove godine, a kao i prethodnih godina i sada nas očekuju mnogi spektakularni filmovi i koncerti poznatih. 

Pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Gradske opštine Zemun, od 17. do 22. avgusta moćićete da pratite ovaj festival na nekoliko scena. Na Velikom trgu, Magistratskom trgu i Zemunskom keju prikazivaće se filmske projekcije, a moćićete da pratite i koncerte. Posebna poslastica za najmlađe posetioce je i kutak sa dečjim predstavama.

Ceremonije otvaranja održaće se danas, u utorak 17. avgusta, dok će nakon nje, od 20 časova, na Velikom trgu premijerno biti prikazan domaći film „Nečista krv – greh predaka“ u režiji Milutina Petrovića, o kome se poslednjih dana u medijima mnogo priča. Osim ovog filma, u narednih četiri dana, posetioci će moći da pogledaju i filmove "A sad se spušta veče", "Francuska", "Vojvoda" i mnoge druge, dok će za decu biti prikazana predstava "Zlatokosa", kao i predstava "Mi se ne rugamo".

Foto: Promo foto

Zemun Fest 2021

Posebna poslastica za posetioce biće i nastup Hari Mata Harija u subotu 21. avgusta u 22 časa i koncert popularne grupe "Lexington" koji će nastupiti samo dan kasnije na Zemunskom keju u istom terminu. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading