OGLASILI SE IZ ČUKARIČKOG: Saša Ilić ima viziju! Ovo Brđani traže od njega

Autor:

Sport

17.08.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba Srbijom je odjeknula vest da je nekadašnji fudbaler Partizana i legenda kluba iz Humske Saša Ilić preuzeo kormilo fudbalskog kluba Čukarički.

Republika

Foto: Starsport

Počinje nova karijera Saše Ilića. 

Nakon lansiranja ove vesti, oglasio se i direktor klub sa "brda" Vladimir Matijašević koji se najpre je zahvalio Dušanu Đorđeviću na svemu što je učinio za klub u prethodnih godinu dana, a onda je potvrdio vest o njegovom nasledniku.

- Rastali smo se posle dogovora, ekipa je u poslednjih mesec dana delovala iscrpljeno i umorno, ali smo prevashodno želeli bolju igru. Poenta je bila da se razdrma ekipa, a Duletu želimo mnogo sreće u daljoj karijeri. Tu smo da mu pomognemo šta god možemo - rekao je Matijašević.

Prema planu, promocija novog trenera Čukaričkog biće održana sutra na stadionu na Banovom brdu u 15.30, kada će Ilić će potom odraditi prvi trening sa ekipom.

- Što se tiče novog šefa struke, izbor je pao na Sašu Ilića, legendu Partizana, kojem su počast odali i Zvezdini navijači. Znamo vrlo dobro kako se oprostio od fudbala, imao je veliku karijeru - rekao je Matijašević i dodao:

- Što se tiče trenerskog posla, ima iskustvo rada u mladjim reprezentativnim kategorijama, bio je i pomoćnik u stručnom štabu Draganu Stojkoviću Piksiju u seniorskom timu Srbije.

Foto: Promo foto

Vladimir Matijašević

Ilić će na klupi Čukaričkog debitovati u duelu šestog kola Super lige Srbije, u okviru kojeg će tim sa Banovog brda gostovati Radničkom 1923 u Kragujevcu.

- Možda ima malo rizika, Sale je tek počeo trenersku karijeru, ali njegova i vizija njegovog stručnog štaba se poklapa sa vizijom Čukaričkog. Brzo smo postigli dogovor, ugovor će biti potpisan na dve godine, sa njegovim stručnim štabom i ljudima koje je on doveoCiljevi kluba ostaju isti, plasman u Evropu, forsiranje mladih igrača, od Ilića očekujemo da malo ubrza tim, da napravi lepršaviju igru - zaključio je direktor Čukaričkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading