MESIJA U PARIZU DOČEKO ZAKLETI NEPRIJATELJ: Hteo da ga ubije, a sad mu želi dobrodošlicu (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Sport

12.08.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi juče je zvanično postao fudbaler Pariz Sen Žermena, a njega je u Parizu, između ostalih, dočekao i dojučerašnji kapiten Reala Serhio Ramos.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Naser Al-Kelaifi i Lionel Mesi na "Parku Prinčeva"

Lionel Mesi i Serhio Ramos su deceniju i po vodili bitke u El Klasiku i neretko su imali žestoke duele.

Mesi je sezonama unazad "maltretirao" defanzivce Reala, a temperamentni Ramos je na sve načine pokušavao da stane na kraj Argentincu, pa je neretko žestoko ulazio u duele sa Leom.

Njih dvojica su u nekoliko navrata u prethodnih 15-ak godina imali sukobe koji su pretili da eskaliraju, ali na sreću do fizičkog obračuna nije došlo. Iako je Ramos krupniji i snažniji, nije se ni Mesi dao, pa je znao da se unese u lice jednom od najboljih defanzivaca sveta.

Sada ga je Ramos, koji je pre nekoliko sedmica stigao među "svece" dočekao u Parizu.

- Ko bi rekao, zar ne Mesi? Dobrodošao! - napisao je Ramos na Instagramu uz fotku na kojoj su dres sa brojem 4, koji on nosi i dres sa brojem 30, koji je Argentinac izabrao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

 

 

 

 

 

PSŽ "opljačkao" Real i Barsu

Simboli Real Madrida i Barselone, Serhio Ramos i Lionel su ovog leta kao slobodni igrači napustili "Santjago Bernabeu", odnosno "Nou Kamp". Obojica su bili kapiteni u svojim timovima u kojima su stekli status legendi, ali... Ramos nije supeo da se dogovori sa predsednikom kluba Florentinom Perezom, koji kapitenu nije želeo da ponudi višegodišnji ugovor, dok se Mesi dogovorio sa Barselonom, ali Katalonci, koji su u velikoj finansijskoj krizi, zbog pravila La Lige nisu mogli da potpišu novi ugovor sa Argentincem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading