OPET SE KUVA U PARIZU: Mbape odlazi ali stiže Kristijano Ronaldo!

Autor:

Sport

12.08.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon bombastičnog prelaznog roka u Pariz su stigli i Serhio Ramos, Đini Vajnaldum ali i slavni Argentinac Lionel Mesi. Ipak, kako prenose mediji iz Španije, tu ipak nije kraj iznenađenjima koje spremeb Naser Al-Kalifi, vlasnik Pari Sen Žermena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sve je moguće. 

Naime, ovaj klub zainteresovan je i za usluge Portugalca Kristijana Ronalda kom narednog leta ističe ugovor sa Juventusom, objavio je madridski list „As“.

Podsetimo se, Mesi je posle dvadeset godina napustio Barselonu i zajedno sa Nejmarom i Mbapeom oformiće najtalentovaniji napad svih vremena, a po mnogima i najbolji u istoriji.

Međutim, kako smo već i pisali, postoji jedan problem - Kilijan Mbape navodno ne želi da produži ugovor sa Parižanima i narednog leta će, najverovatnoje, obući dres Real Madrida.

To znači da bismo veliku trojku – Mesi-Nejmar-Mbape – mogli da gledamo samo godinu, međutim, Al-Kalifi već preduzima potrebne korake da oformi napad kakav nikada nije viđen.

Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

Kristijano Ronaldo, iako će 2022. napuniti 37 godina, i dalje spada među najbolje fudbalere sveta i bogati šeik iz Katara želi da ga vidi uz Mesija i Nejmara, prenosi „As“.

Ronaldo je 2018. otišao iz Reala u Juventus i za tri sezone nije uspeo da dođe do zacrtanog cilja - novog trofeja Lige šampiona. Portugalac se nadavao golova, osvojio je dve Serije A, ali ambiciju su mu mnogo veće i PSŽ se čini kao idealna destinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading