RASPRODAJA U PARIZU: Zbog dolaska Mesija čak DESET igrača mora da napusti "Park Prinčeva"!

Autor:

Sport

11.08.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski velikan Pari Sen Žermen ovog leta je angažovao strašna pojačanja. Ipak, kako bi se omugućila sredstva za njihovu zaradu moraju da se preduzmu određeni koraci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sprema se čistka sa "Parka Prinčeva".

U prestonicu francuske stigao je Ašraf Hakimi iz Intera za 60 miliona evra, dok su bez obeštećenja, ali uz visoke cifre na ugovorima, dovedeni Lionel Mesi, Serhio Ramos, Đini Vajnaldum i Đanluiđi Donaruma, što znači da su na papiru apsolutni favoriti za sve trofeje.

Iako, vlasnik kluba Naser El-Kelaifi uverava da neće biti nikakvih poteškoća oko finansijskog fer-pleja, svima je jasno da će PSŽ morati da se otarasi "viškova" kako bi nešto i zaradili ovog leta.

Kako javlja list "Athletic", uprava "Svetaca" odlučila je ovog leta proda čak desetoricu igrača.

S obzirom da je budžet za plate sada premašio 300 miliona evra, i da je vrlo teško napraviti prostora za Mesija, Nejmara i Mbapea, Pari Sen Žermen je u izlog stavio fudbalere od kojih može da zaradi solidan novac i tako pokrije "rupu" nastalu dovođenjem zvezda.

U izboru nove sredine slobodni su: Tilo Kerer, Abdu Dijalo, Rafinja, Idrisa Gej, Mauro Ikardi, Ander Erera, Serhio Riko, Alfons Areola, Levin Kurzava i Pablo Sarabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading