SLUPALA ČOVEKU AUTO, PA POBEGLA OD POLICIJE: POBEGULJA Nikolićeva se pravi luda dok joj kazna ne stigne na adresu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imate poruku u inboksu u vezi vozila koje ste udarili u garaži tržnog centra, javite se da to regulišemo, upozorio je čovek na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram/ moj_beo_grad, E-Stock/M. Rafailović

Ana Nikolić je pobegla kada je udarila automobil na parkingu!

Pevačica Ana Nikolić slupala je čoveku auto u garaži jednog beogradskog tržnog centra, a da stvar bude još gora, nije sačekala vlasnika automobila da bi regulisala štetu, već je brže-bolje pobegla.

Naime, putem zvaničnog Instagram profila pevačice izvesni Đ. N., koji je svojim očima video kako je Ana udarila drugi auto dok se isparkiravala, pa bez pardona nastavila da vozi, apelovao je na nju da pročita i odgovori na poruke vezane za incident.

Nikolićeva je samo otvorila prozor, bacila pogled i dala po gasu, kaže izvor sa lica mesta

- Imate poruku u inboksu u vezi vozila koje ste udarili u garaži tržnog centra - glasila je prva javna poruka od čoveka koji je bio svedok ovakvog pevačicinog bahatog ponašanja.

Foto: Instagram

 

 

Kako se Nikolićeva nije odazivala, te nije marila što je čoveku nanela štetu, izvesni gospodin Đ. N. opet ju je javno, putem Instagrama, upozorio da mu se obrati da bi rešili problem:

- Ana, javite se zbog vozila. Treba to da regulišemo. Pogledajte inboks.

Ana, spremna si za remont


Nikolićeva je pre nastupa u "Top hilu" davala izjave za medije, a ono što je svima zapalo za oko jeste da se pevačicino telo totalno izdeformisalo, posebno grudni koš. Nakon čestog variranja kilograma, od krupne dame do anoreksične, pevačica je uništila telo. Ono što je posebno za remonut jesu silikoni, koji su se totalno deformisali i iskrivili.

Ni nakon ovog javnog upozorenja Ana se nije dozvala pameti niti se javila čoveku koji, kako Srpski telegraf saznaje, radi kao obezbeđenje u tom tržnom centru u čijoj garažii je pevačica bez blama slupala drugi auto i pobegla.

Republika

Foto: Instagram

 

- Anu često viđamo ovde. Dolazi sa ćerkom ili s nekom svojom ekipom. Uvek je nešto namrgođena i retko kad je čovek može videti nasmejanu. Kako sam čula od kolega, pošto nisam videla svojim očima, ona je nekom čoveku baš slupala branik i far i još nešto, a nije ni izašla da vidi šta je učinila. Kažu da je to toliko puklo, a da je ona samo otvorila prozor, bacila pogled i dala po gasu iako je videla da oko nje ima ljudi koji su to videli. Ne znam kako je nije sramota. Ne kažem, može to svakom da se desi, ali budi čovek i reši to, a ne kao ona, briga je za druge - kaže radnica jednog lokala pomenutog tržnog centra i dodaje:

Republika

Foto: Marko Đanić

Zbog Raste Ana i Nataša ne komuniciraju!

Ne priča sa Natašom zbog Raste


Kamen spoticanja između Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, koje su doskora bile u dobrim odnosima, bio je kada je Ana saznala da je njen bivši muž Stefan Đurić Rasta snimio duet sa njenom koleginicom, a dodatno su je uzrujale priče da između njih postoje simpatije. Iako je pokušavala da od bivšeg supruga sazna neke informacije, on joj ništa konkretno nije govorio, što je dolilo ulje na vatru.

- Sigurno se ona uplašila jer je poznata da će čovek zvati i policiju, da napravi uviđaj, kao što je i red, pa da za to ne saznaju mediji. Ali kao što vidite, sve se sazna. Još je ovaj iz obezbeđenja bio fin i pokušao da kontaktira sa njom, ali džabe.


Nakon ovoga pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali se do puštanja vesti nije oglasila.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading