SPREMA SE SMENA NA MARAKANI: Nakon eliminacije od Šerifa, ovo je prvi potez Zvezdine uprave?

Autor:

Sport

12.08.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eliminacija od moldavskog Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona je svakako jedan od najtežih poraza u bližoj istoriji Crvene zvezde. Upravo iz tog razloga najavljuju se promene u upravu crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Kako saznaje i prenose beogradski mediji prvi na udaru je sportski direktor Mitar Mrkela. Kako se dalje prenosi, njegova misija u Ljutice Bogdana se polako bliži kraju.

Kao razloge navode i to da je Mrkela u poslednje vreme vukao loše poteze u prelaznom roku, osim kad je u pitanju dovođenje Aleksandra Dragovića kao i da godinama unazad nije doveden levi bek ili ofanzivni vezista.

Takođe, problem su bonus igrači, a ima i drugih promašaja sa pojačanjima u eri evropskih uspeha: La Para, Žander, Kanjas, Spiridonović, Jirka...

Ipak, za sada su sve ovo samo spekulacije, Crvenu zvezdu u utorak očekuje prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope u kojem je rival rumunski Kluž. 

Tek nakon ovog dvomeča mogu se očikaviti određeni potezi uprave iz Ljutice Bogdana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Baki

12.08.2021 09:14

Da to je srpski fudbal. Sav fudbal u nas sazdan je od zarada sportskih direktora i Uprave na prodaji i kupovini igrača u prelaznom roku. Mali, sitni balkanski biznis, ali velik i ogroman u balkanskim razmerama.

Hm

12.08.2021 12:48

Prvi bi trebao da leti,Tvorza. Pa jel neko misli,da Mrkela dovede nekog a da on ne odobri?

Zoran

12.08.2021 13:24

Terzic prvo da ode jer iz prilozenog se vidi da odmah ide transfer igraca sto znaci da je isplatljivije menadzerima da prodaju igrace zbog "neuspeha" nego da je Zvezda prosla dalje pa to vidi i najveci laik